KAKVU FOTOGRAFIJU
POSLATI?

1.

PRE SVEGA

NAČIN SLANJA FOTOGRAFIJE

Najbolji način da pošaljete Vaše fotografije je dobri stari email. Pišite nam ovde [email protected] . Ukoliko Vam više odgovara možete nas naći i na Viberu ili Vajberu . Ovo je broj+381 64 04 15 164. Molimo Vas da izbegavate Facebook, bar za slanje fotografija, za ćaskanje i brza pitanja smo na raspolaganju svuda. 

2.

POMOĆU ŠTAPA I KANAPA OVDE NE VAŽI

NAČIN SLIKANJA

Najbolje je da fotografije bude slikane fotoaparatom. (Po mogućstvu digitalnim ). Mobilni telefon može nekako i da prođe, posebno telefoni novije generacije ali iskustvo je pokazalo da ljudi tada ne poklone previše pažnje načinu fotografisanja pa se dobiju slike gde su noge skraćene ili je slikano iz  perspektive.

3.

KVALITET

BROJ FOTOGRAFIJA

Preporučujemo da se šalju više fotografija kako bi dizajn tim odredio koja je najboljeg kvaliteta, koja se najbolje uklapa… Nema neke prevelike filozofije – šaljite nam što više i što bolje fotografije da bi pozivnica bila što bolja. 

4.

DIZAJN

VREME JE DA SE OPUSTITE

Vaša pozivnica je sada u sigurnim rukama. Naš dizajn tim kreće u akciju. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica slobodno nas kontaktirajte što pre. 


POTREBNE SU VAM USLUGE
PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE
NA TERITORIJI OPŠTINE PIROT ILI DIMITROVGRAD?